ŞANLIURFA / SURUÇ - Ağırtaş Ortaokulu

Ağırtaş Ortaokulu

Adres
AĞIRTAŞ MAH. AĞIRTAŞ KÜME EVLERİ IMAMHATIP OTRAOKULU BLOK NO: 16 SURUÇ / ŞANLIURFA
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen, sadece bilgiyi paylaşan değil, üreten, teknolojiye ayak uyduran geleceğe yön veren başarıya aç, ülkesinde ve bölgesinde saygın ve tercih edilen kurum olmak...
Misyon
Ağırtaş ilköğretim okulu olarak Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştiren ve yaratıcı düşünen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
08:00---14:40
Ulaşım
Ulaşım imkanları yaz kış vardır. Okuldaki öğretmenler servis ile Birecik ilçesinden gelip gitmektedir.
Şanlıurfa/Suruç ilçesinin Ağırtaş köyünde kurulmuştur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bağlı bulunduğumuz ilçe olan Suruç ilçe merkezine 28 km, Birecik ilçe merkezine 26 km uzaklıkta, Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun üzerinde yoldan 2 km içeride bulunmaktadır.