ŞANLIURFA / SURUÇ - Ağırtaş Ortaokulu

Ock

Ağırtaş İlk/ortaokulu bahçesine Suruç Kaymakamlığı,Suruç Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla halısaha yapılmıştır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının işbirliği altında tüm Türkiye deki ilkokul 3.sınıf öğrencilerine sportif yetenek taraması uygulaması yapılmıştır. Suruç Gençlik Spor Müdürlüğü Kapalı Spor salonunda yapılan taramaya okulumuz 3.sınıf öğrencileri katılmıştır.

Ara

Ağırtaş İlk/ Ortaokulu olarak yaşadığımız çevrenin temiz olmasıı teşvik amacıyla okulumuz öğrencileriyle yaşam alanlarımızı temizlemeye çıktık. Duyarlı vatandaş olma noktasında öğrencilerimizi TEMİZ ÇEVRE TEMİZ İNSAN sloganıyla çevre duyarlılığı bilinci kazandırdık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

´Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir.´ 24 Kasım öğretmenler günümüz okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle çoşkuyla kutlandı. Aydınlık geleceğimizin yarınları kıymetli öğrencilerimizi sihirli elleriyle şekillendiren çok değerli meslektaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyor birlikte nice güzel günlere diyoruz. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkürler.

Kas

Ağirtaş Ortaokulu Okul-Aile Birliğinin organize ettiği Öğretmen-Veli birlikteliğinde kazanan dostluk oldu. Öğrenci velilerimizle öğretmenlerimiz arasında futbol karşılaşması yapıldı. Güzel bir ortamda gerçekleşen karşılaşmadan dolayı başta Okul-Aile Birliğine tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

´Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.´Ağırtaş İlk/Ortaokulu olarak Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ebediyete intikalinin 90.yıldönümünde 10 Kasım saat 09:05 de okulumuzda düzenlenen program çercevesinde anılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

´Biz Türkler. bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş ve olmaya devam edecek bir milletiz.´ Cumhuriyetimiz Kutlu Olsun. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

Ağırtaş Ortaokulu olarak Haziran ayında yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı(LGS) na katılacak olan 8.sınıf öğrencilerimize yönelik seri deneme sınavlarımızdan ilkini uygulamış bulunmaktayız. Emeği geçen öğretmenlerimize ve okul idaremize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Ağırtaş İlk/Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine Suruç Toplum Sağlığı Merkezinden gelen personeller tarafından sağlık taraması yapılmıştır. Sağlık personellerimize çok teşekkürler.

Ekm

Ağırtaş İlk/Ortaokulu olarak 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının başarı dolu bir yıl geçmesi ümidiyle okulumuz öğretmenleri birlik beraberlik adına sabah kahvaltısında bir araya gelmişlerdir.Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesi üzerine fikir alışverişinde bulunulmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. OKUL İDARESİ

Eyl

AĞIRTAŞ İLK/ORTAOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI SEMİNER ÇALIŞMALARIMIZ,KIYMETLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN SUNUMLARIYLA VE KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞLERİYLE ÇOK GÜZEL GEÇTİ.EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜRLER.

Eyl

Okulumuzda 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı başlamadan önce anasınıfımıza bakım yapılarak yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getirilmiştir. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Haz

Ağırtaş İlk/Ortaokulu öğretmenleri Birecik Fırat kenarında iftar programında bir araya geldiler.Aile sıcaklığının ve samimiyetinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Katılım gösteren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yorucu bir yılın ardından evlatlarımız güzel bir tatili haketti. Ağırtaş Ortakulu olarak karne gününde sınıflarında dereceye giren öğrencilerimize küçükde olsa bir hediye vererek onların hayatlarında unutulmaz bir anı oluşturmaya çalıştık. Tüm yıl boyunca yılmadan,uslanmadan,gayretleriyle eğitim camiasına katkıda bulunan tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize,personelimize ve velilerimize çok çok teşekkür ederiz.Gelecek yıl görüşmek ümidiyle iyi tatiller. (AĞIRTAŞ OKUL İDARESİ)

Haz

Okulumuz öğretmenleri Suruç´ta düzenlenen öğretmenler arası voleybol turnuvasına katılıp ilçede 2. olma başarısını göstermişlerdir. Tebrikler