ŞANLIURFA / SURUÇ - Ağırtaş Ortaokulu

Haz

Ağırtaş Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tüm yılın yorgunluğunu güzel bir gezi programıyla üzerinden attı. Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Birecik Fırat sahil gezileri öğrencilerimizi çok mutlu etti. Unutulmaz anılar biriktirdiğimiz gezilerimizde emeği geçen okul idaremize,öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşkkürler.

May

Okulumuz Halk Oyunları Topluluğu Suruç da düzenlenen halk oyunları yarışmasında ilçe 1. si olup il müsabakalarına doğrudan katılmaya hak kazanmıştır. Bu büyük başarıda emeği geçen başta okul idaremize,eğitmen öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Ağırtaş Ortaokulu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında yeni projelere imza attı. Okulda ilk defa düzenlenen projelerin tanıtım günü renkli görüntülere sahne oldu.Başta okul idaresine, emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan BİR KİTAP BİR HAYAT ve BENİM MASALIM adlı projelerde ilçede  okulumuzdan dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından ödüller verildi. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Projeye imza atan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Okulumuzda projeye sahip çıkan okul idaresine,tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürler.

May

Suruç Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde başlatılan BİR KİTAP BİR HAYAT projesi kapsamında Ağırtaş Ortaokulu olarak 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı boyonca devam eden kitap okuma projesi ödül töreni çoşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Şenliğimize teşriflerinden dolayı ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürümüze teşekkür ederiz. tüm öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.